Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین از سازمان بهزیستی کشور، علی‌محمد قادری در سخنرانی ویدئویی در پانزدهمین کنفرانس کشورهای عضو کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت، افزود: افزایش روزافزون هزینه اقلام مورد نیاز معلولان در زمینه خدمات و تجهیزات توانبخشی، عدم دسترسی به وسایل کمک حرکتی مدرن وارداتی، دشوار یا بعضا غیرممکن بودن واردات دارو و مبتلا شدن بیماران غیرمعلول به معلولیت‌های ناشی از عدم دسترسی به دارو از جمله این موارد است که این مسئله به خوبی در گزارش مقدماتی «النا دوهان» گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور تحریم که در اواسط ماه می سال جاری به ایران سفر کرده بودند نیز مورد اشاره قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی یادآور شد: در حال حاضر بخشی از این خدمات و داروهای متاثر از تحریم، از طریق تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش بنیان داخلی در اختیار جامعه هدف قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه سازمان بهزیستی جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرجع ملی اجرای کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت است، افزود: ایران از جمله کشورهایی است که در اولین سال‌های بعد از تصویب کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت به این کنوانسیون ملحق شد و از آن پس بسیاری از قوانین داخلی خود را در انطباق با این  کنوانسیون تغییر داده و در راستای تبدیل حقوق افراد دارای معلولیت به جریانی اصلی تلاش کرده است.

به گفته قادری، برنامه‌های سازمان بهزیستی کشور هم‌راستا با کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت و با اولویت‌بخشی به افزایش مشارکت معلولان در جامعه، دسترس‌پذیری و فراگیرسازی خدمات در نقاط مختلف کشور به ویژه در مناطق کم‌برخوردار و محروم و  نقش‌آفرینی افراد معلول در تصمیمات خرد و کلان اجرا می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران علاوه بر تلاش برای اجرای مفاد کنوانسیون، همکاری سازنده‌ای را با مکانسیم‌های حقوق بشری بین‌المللی مربوط به معلولان نیز داشته است، افزود: بعد از ارائه اولین گزارش ملی کشورمان به کمیته حقوق افراد دارای معلولیت در سال ۲۰۱۳ و در راستای اجرای توصیه‌های کمیته حقوق افراد دارای معلولیت در سال ۲۰۱۷، بهزیستی اقدام به تاسیس مکانیسمی ویژه برای هماهنگ‌سازی فعالیت‌های سازمان‌های مختلف داخلی در امور مربوط به اجرای کنوانسیون بین‌المللی معلولان و همچنین قوانینی داخلی کرد.

وی ادامه داد: این مکانیسم ویژه، امروز با مشارکت گسترده سمن‌هایی که نمایندگی جامعه معلولان را برعهده دارند، در حال تدوین گزارشات دوم، سوم و چهارم جمهوری اسلامی ایران است که به زودی در قالب گزارشی تجمیعی به کمیته معلولین ارائه می‌شود.

قادری در تبیین بخشی از بهترین عملکردها و تصمیمات سازمان بهزیستی کشور، افزود: با حفظ کرامت و شان انسانی افراد دارای معلولیت مداخلات بهنگام در راستای شناسایی به موقع معلولان و تعیین نوع و شدت انواع معلولیت‌ها صورت می‌گیرد؛ همچنین نیازهای افراد معلول شناسایی شده و فرآیندهای خدمت‌رسانی در انطباق با نیازها و سطح عملکرد این افراد ارائه می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهارداشت: در احیای جامعه پس از کرونا، توجه ویژه‌ای به نیازهای معلولان صورت گرفته، مشارکت آنها در بازگشت به شرایط عادی جلب شده است؛ همچنین مشارکت سمن‌های فعال در حوزه معلولین در تمامی فرآیندهای تصمیم‌گیری مربوط به این قشر جلب و تشویق شده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس سازمان بهزیستی کشور کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند

ایتنا - بر اساس پژوهشی جدید، افرادی که دو نسخه از ژن ای‌پی‌اوئی۴ (APOE4) دارند تقریبا تضمین شده است که به آلزایمر مبتلا خواهند شد و علائم در سنی پایین‌تر در آن‌ها بروز می‌کند.
پژوهشگران می‌گویند این شکل ژنتیکی از بیماری به‌معنای تغییر پژوهش، تشخیص و درمان آلزایمر خواهد بود.

دانشمندان سه دهه است که می‌دانند افراد دارای دو نسخه از واریانت ژنی ای‌پی‌اوئی‌۴ به میزان قابل ملاحظه‌ای بیش از سایر افراد دارای نسخه رایج‌تر این ژن، موسوم به ای‌پی‌اوئي۳ (APOE3)، در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قرار دارند. حدود ۲ تا ۳ درصد جمعیت یا ۱۵ درصد افراد مبتلا به آلزایمر، دو نسخه از ژن ای‌پی‌او‌ئی۴ دارند.

اما یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که ابتلای افراد دارای دو نسخه از این ژن به آلزایمر تقریبا قطعی است و علائم بیماری در آن‌ها زودتر از سایر افراد بروز می‌کند.

دکتر خوان فورتئا و همکارانش از دانشگاه بارسلونا بیش از ۳۰۰۰ مغز اهداشده به مرکز ملی هماهنگی آلزایمر آمریکا و داده‌های زیستی و بالینی بیش از ۱۰ هزار نفر از سه کشور جهان را بررسی کردند.

آن‌ها دریافتند که دست‌کم ۹۵ درصد افراد دارای دو نسخه از ژن ای‌پی‌اوئی‌۴ تا سن ۶۵ سالگی در مایع نخاعی‌شان سطوح غیرعادی پروتئین مرتبط با آلزایمر موسوم به بتا آمیلویید دارند، و در اسکن مغزی ۷۵ درصد آن‌ها آمیلویید مشاهده می‌شود.

سطح آمیلویید تقریبا تمام افراد دارای دو نسخه از این ژن در ۶۵ سالگی از افرادی که ناقل نبودند بیشتر بود.

این یافته‌ها می‌تواند بر درمان با استفاده از داروی لکمبی که امیلویید مغز را از بین می‌برد و اخیرا تایید شده است اثر بگذارد. در آزمایش‌های بالینی، میزان خون‌ریزی مغزی و تورم در بیمارانی که دو نسخه از ژن ای‌پی‌اوئی‌۴ را داشتند بیشتر بود. نتایج نشان می‌دهد که آن‌ها باید درمان را از سن پایین‌تر و حتی قبل از بروز علائم آغاز کنند.

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • رویکرد اصلی دولت حل قاعده‌مند مسئله حقوق و دستمزد است
  • لاهه در دوراهی 
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم